top of page
Търсене
  • Снимка на автораБФО

Феърплей

Отборът на Полша изказа сърдечни благодарности на младежкия ни национал Николай Недков за изключителната му постъпка да помогне на техен състезател, пострадал по време на щафетите на Световното младежко първенство в Турция.

👏Николай Недков решава да прекрати състезанието си, за да помогне на полския състезател Станислав Пачник, който е паднал тежко в гората. С помощта на Ники полякът се прибира на финалната арена, а впоследствие се разбира, че е счупил ръката си.

👉Треньорът на националния отбор на Полша разпрати писмо, в което благодари на Николай и призовава той да бъде награден за проявения феърплей.

💬"От името на целия полски отбор искам да благодаря на състезателя на българския отбор за постъпката му, заслужаваща най-високото признание. По време на щафетата нашият състезател Станислав Пачник падна и загуби съзнание за момент. По-късно се оказа, че си е счупил ръката. Състезателят на България Николай Недков прекрати участието си в щафетата, за да му окаже помощ и да го съпроводи до арената на финала. Това е страхотна постъпка, която заслужава награда за феърплей. Благодарим на Николай от сърце, че помогна на нашия състезател!", пише треньорът на отбора на Полша.

31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page